Portsmouth kan salarissen niet betalen en verliest O'Hara

De financiële problemen van Portsmouth blijven onverminderd aanhouden. De Engelse club heeft nog niet aan zijn betalings- verplichtingen voor de maand december kunnen voldoen. Het is al de derde keer dit seizoen dat Portsmouth niet in staat blijkt de salarissen tijdig over te maken naar de werknemers, onder wie de spelers.

Portsmouth kan salarissen niet betalen en verliest O'Hara

Als gevolg van de financiële malaise mag Portsmouth in januari geen nieuwe spelers aantrekken. De Engelse voetbalbond FA zette ook een streep door een verlenging van de huurperiode van Jamie O'Hara (foto). Dat betekent dat de middenvelder op 15 januari terugkeert naar Tottenham Hotspur.

Portsmouth kan deze transferperiode ook al geen geld verdienen door Kevin-Prince Boateng te verkopen. Blackburn Rovers was geïnteresseerd in de 22-jarige middenvelder, maar hij mag dit seizoen niet meer voor een andere club uitkomen. De FIFA-regels bepalen dat een speler in één seizoen slechts twee clubs mag dienen en Boateng speelde al officiële wedstrijden voor Tottenham Hotspur en Portsmouth.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen