Populair Heracles hoopt op 'volle bak' komend seizoen

Reacties

Heracles Almelo hoopt volgend seizoen zo'n duizend nieuwe seizoenkaarthouders te verwelkomen. De club is onlangs begonnen met de verkoop van abonnementen voor de komende voetbaljaargang.

Populair Heracles hoopt op 'volle bak' komend seizoen

Door de sfeer in het vernieuwde stadion en de goede prestaties in de huidige competitie, waarin de ploeg van trainer John Stegeman als nummer zes nog steeds uitzicht heeft op deelname aan de play-offs om Europees voetbal, rekent de club op aanwas van nieuwe klanten.

'We hebben nu 6.500 seizoenkaarthouders en denken volgend seizoen uit te komen op een aantal tussen de 7.000 en 7.500', aldus directeur Nico-Jan Hoogma tegen Voetbal International. 'Daarnaast gaan er tweeduizend plaatsen naar de business, reserveren we elke wedstrijd vijfhonderd stoelen voor de tegenstander en ontstaat er bij de mensen steeds meer behoefte om losse kaarten aan te schaffen.'

'Niet meer voor een heel seizoen, maar voor wedstrijden naar keuze. In totaal heeft ons stadion een capaciteit van twaalfduizend plaatsen. Het zou prachtig zijn als we volgend seizoen in de buurt van een volle bak komen', zegt Hoogma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.