Poolse doelman ziekenhuis ingeslagen om heldenrol in play-offs

Reacties

Kewin Komar, keeper bij Puszcza Niepolomice is afgelopen weekend in elkaar geslagen door hooligans van Wisla Krakow.

Poolse doelman ziekenhuis ingeslagen om heldenrol in play-offs
© Pro Shots

Dat gebeurde tijdens een festival in Wisnicz Maly, in de omgeving van Krakau. Later op de avond werd hij ook nog bij zijn huis bedreigd door een groep hooligans met kapmessen, zo weet SportoweFakty.

Zaterdag speelde Komar een wedstrijd tegen LKS Lodz in het stadion van Cracovia in Krakau om na de wedstrijd naar het festival te gaan. Het was de bedoeling dat hij daar de moeder van zijn vriendin zou ophalen van het festival dat georganiseerd werd door de plaatselijke brandweer en huiswaarts zou keren.

De aanwezige hooligans herkenden Komar nog van zijn heldhaftige optreden in de halve finales van de play-offs afgelopen seizoen, waarin hij twee assists gaf. Waar Komar promoveerde, degradeerde Wisla Krakow naar het tweede niveau. Nadat hij werd belaagd door de hooligans, werd Komar afgevoerd naar de spoedeisende hulp van het lokale ziekenhuis. Toen hij terugkeerde naar zijn appartement in Bochnia, stonden er verschillende hooligans met kapmessen voor zijn huis te wachten. Vervolgens belde de speler de politie.

Puszcza, de club van de twintigjarige Komar, heeft in een statement gereageerd op de incidenten. 'Puszcza Niepołomice veroordeelt elk agressief gedrag met klem', schrijft de club. 'Aangezien deze ongekende zaak een speler van onze club betreft, willen wij u ervan verzekeren dat de club alle noodzakelijke juridische stappen heeft ondernomen. We analyseren het hele incident zorgvuldig. De zaak wordt momenteel behandeld door de politie en de advocaten van de club.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.