Politie bevestigt inbraak zonder slachtoffers in huis van Grealish

Reacties

Jack Grealish en zijn familie hebben woensdag angstige momenten beleefd rondom de wedstrijd tussen Everton en Manchester City. Toen Grealish op het veld stond, werd er bij hem thuis ingebroken terwijl zijn familieleden naar de wedstrijd keken.

Politie bevestigt inbraak zonder slachtoffers in huis van Grealish
© Pro Shots
Everton
Everton
1 - 3
Manchester City
Manchester City

Het verhaal dook twee dagen later op in Engelse media en is inmiddels bevestigd door de politiemacht in Manchester. Het ging om een inbraak in de avonduren, waarbij uiteindelijk niemand gewond is geraakt. Wel hebben de inbrekers een flinke buit meegenomen in de vorm van sieraden en geld. Grealish werd volgens de Mirror na de wedstrijd tegen Everton ingelicht over de inbraak, waarna hij snel terug naar huis ging.

De politie in Manchester bevestigde dat er woensdagavond een inbraak is geweest en dat er zelfs een helikopter is ingezet in de zoektocht naar de daders. Dit mocht niet baten. Familieleden van Grealish waren de wedstrijd van Man City tegen Everton aan het kijken toen ze boven inbraakgeluiden hoorden. Uiteindelijk kwam het niet tot een confrontatie tussen de familie van Grealish en de inbrekers, die dus niet werden opgepakt.

Het is zeker niet de eerste keer dat een profvoetballer slachtoffer is geworden van een inbraak terwijl hij op het veld stond. Riyad Mahrez werd enkele jaren geleden slachtoffer en na dat bericht plaatste Grealish vol trots op social media dat hij een waakhond had aangeschaft. Gianluigi Donnarumma werd dit jaar ook slachtoffer van een inbraak, hij en zijn vriendin werden zelfs vastgebonden tijdens de overval in het appartement in Parijs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.