Pogba weer naar de kapper, Khedira gaat mountainbiken

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Pogba weer naar de kapper, Khedira gaat mountainbiken

Pogba weer naar de kapper
Een nieuwe EK-week, een nieuw kapsel voor Paul Pogba. De Franse middenvelder heeft zich een coupe met een blauwe en een rode ster laten aanmeten voor het duel met Zwitserland van zondag. Benieuwd of Pogba zijn kapsel deze keer wel de hele wedstrijd kan showen aan de televisiekijkers.

Necid nog altijd in de wolken
Een dag na zijn benutte strafschop tegen Kroatië geniet voormalig PEC Zwolle-speler Tomás Necid na. Door het 2-2 gelijkspel mogen de Tsjechen blijven hopen op een plek in de knock-outfase.

Khedira in voetsporen Ullrich?
Als Duitsland vóór de kwartfinales wordt uitgeschakeld, kan Sami Khedira altijd nog deelnemen aan de Tour de France. De middenvelder van Juventus ging zaterdag een rondje mountainbiken.

Iniesta blijft hard werken
Andrés Iniesta gunt zijn volgers een kijkje in de Spaanse kleedkamer na de 3-0 overwinning op Turkije. De draaischrijf van Barcelona verzekert de Spaanse bevolking dat de spelers keihard zullen blijven werken.

Cotterill komt de avonden wel door
'Mister LEGO' David Cotterill mag niet ontbreken in deze rubriek. De Welshman deelt al het hele EK foto's van zijn speelgoed. Wat een hinderlijke onderbreking, die wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.