Pogba schittert op training Frankrijk, Neymar van het dak af

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Pogba schittert op training Frankrijk, Neymar van het dak af

• Frankrijk kan het Nederlands elftal vrijdagavond een gigantisch plezier doen door te winnen van Zweden. In dat geval kan Oranje op gelijke hoogte komen met de Scandinaviërs, die de tweede plaats in Groep A. Sterspeler Paul Pogba laat op de training van Frankrijk in ieder geval zien dat hij de goede vorm te pakken heeft.

• De Chef Voetbaltenues bij kledingsponsor Nike lijkt een lichte voorkeur te hebben, gezien onderstaande tricots van Paris Saint-Germain, Portugal, Engeland en de Verenigde Staten...

• Het was niet meteen raak, maar Neymar kan de Hollywood Boulevard-challenge van talkshowhost Jimmy Kimmel van zijn to do-lijstje schrappen. De Braziliaanse international was vanaf het gebouw tegenover de studio uiteindelijk trefzeker met zijn dak-tot-dak-schot.

• Mocht hij de Ajacied nog niet kennen, Iago Aspas weet na de vriendschappelijke interland tegen Colombia ook wie Davinson Sánchez is.

Lionel Messi heeft in Australië Georgia-Mae en Denis een onvergetelijke dag bezorgd. De twee dachten alleen een speciale rondleiding te krijgen op het trainingscomplex van Melbourne City FC. Maar CanTeen, die Australische organisatie die zich inzet voor jongeren die te maken krijgen met kanker, had een enorme verrassing in petto. En zo stonden Georgia-Mae en Denis ineens oog in oog met de Argentijnse grootheid.

• De Bayern München-fans hoeven niet te duimen voor een sneller herstel van Thomas Müller. De aanvaller neemt zelf alle zorgen na zijn duimoperatie weg.

• We blijven nog even bij de Beierse club. Tijdens het tennistoernooi Roland Garros heeft gewezen toptennisser Boris Becker verteld wat Bayern München in zijn ogen fout heeft gedaan. 'Je moet niet altijd naar het buitenland kijken, er zijn ook in eigen land spelers die je niet te vroeg moet laten gaan', verwijst Bayern-fan Becker naar het verlies van Toni Kroos in 2014. 'Ik geloof niet dat ze toen hebben erkend hoe goed hij is.'

Yann Sommer is speler van Borussia Mönchengladbach en Zwitsers international, maar hij geniet ook bekendheid in eigen land als hobbykok met een foodblog. En dus werd afgevraagd of hij ook reptielen ging koken, toen hij op Instagram een foto plaatste met een oranje slang. De doelman nam de zorgen weg: 'Deze slang was van een vriend.'

🐍

Een bericht gedeeld door Yann Sommer (@ysommer1) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.