Pogba blij met VI-interview, Alli gooit bloemen van Dier weg

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Pogba blij met VI-interview, Alli gooit bloemen van Dier weg

Pogba bedankt VI
In de EK-special van Voetbal International staat een uitgebreid interview met Paul Pogba. De ster van Frankrijk laat VI via Twitter weten blij te zijn met het resultaat.

Bale heeft er zin in
Wales debuteert op het EK en speelt zaterdag zijn eerste wedstrijd. Slowakije is vanaf 20.00 uur de tegenstander. Gareth Bale, sterspeler van de Britten, kan niet wachten op de start van het toernooi.

Ciman vergeet zijn vrouw niet
Terwijl hij zich met België voorbereidt op het EK, vindt Laurent Ciman ook nog even tijd om stil te staan bij zijn trouwdag. De verdediger laat weten al vier jaar erg gelukkig te zijn.

Zijn Alli en Dier wel échte vrienden?
Het is vandaag #NationalBestFriendsDay en Tottenham Hotspur dacht dat dit wel geldt voor Dele Alli en Eric Dier, ploeggenoten bij de Noord-Londense club én de nationale ploeg van Engeland. Maar er lijkt sprake te zijn van een breuk...

Portugal poseert in pak
Het nationale team van Portugal zal goed gekleed afreizen naar Frankrijk. De selectie poseerde strak in pak. Cristiano Ronaldo met de stoerste blik van allemaal.

Hart onder de riem voor Rüdiger
Kort voor de start van het toernooi zag Antonio Rüdiger zijn EK-droom uiteenspatten. Zijn ploeggenoot Mesut Özil bij Duitsland steekt de verdediger een hart onder de riem nadat hij vanwege een knieblessure had moeten afhaken.

Ook Strootman steunt Rüdiger
Kevin Strootman, die met Nederland ontbreekt tijdens het EK, is bij AS Roma ploeggenoot van Rüdiger. Ook de middenvelder steunt de Duitser. En hij weet waar hij over praat als het over het herstellen van knieblessures gaat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.