Pochettino: 'Kane gaat niet weg, ongeacht de aanbieding'

Reacties

Harry Kane is ook na de winterstop de spits van Tottenham Hotspur, dat heeft manager Mauricio Pochettino nog maar eens duidelijk gemaakt. De Engelsman is dit kalenderjaar goud waard voor zijn ploeg.

Pochettino: 'Kane gaat niet weg, ongeacht de aanbieding'

'Er is geen vraagprijs, want hij is simpelweg niet te koop. Het is onmogelijk om een prijs vast te stellen', zegt Pochettino bij de BBC. De Argentijn plukt momenteel de vruchten van de productie van zijn spits. Mede dankzij elf goals van Kane staat Tottenham vierde in de Premier League.

Op Boxing Day verbrak de goalgetter in het duel met Norwich City (3-0 winst) een clubrecord dat op naam stond van Teddy Sheringham. Kane voerde zijn productie in 2015 op tot 27 goals. Nog nooit was een Tottenham-speler zo trefzeker in een kalenderjaar. Watford is gewaarschuwd voor de wedstrijd van maandagmiddag, de afsluiter van het succesjaar van Kane.

De aanvaller zelf is op zijn hoede voor de promovendus, die zevende staat in de competitie. 'Het zal zwaar worden. Watford heeft het goed gedaan de voorbije weken. Tegen Chelsea speelden ze wederom uitstekend (2-2, red.). Daarnaast zijn ze altijd sterk in eigen huis', zegt de spits op de clubsite.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.