Pochettino: 'Chelsea heeft een geweldige manager'

Reacties

Mauricio Pochettino verwacht dat Chelsea dit seizoen een comeback gaat maken. De Tottenham Hotspur-manager voorspelt dan ook dat de Londense derby van zondag (aftrap 13.00 uur) spannend gaat worden.

Pochettino: 'Chelsea heeft een geweldige manager'

'Chelsea heeft erg goede spelers en een geweldige manager', sprak Pochettino tegen Sky Sports over de stadgenoot, die op de vijftiende plek staat in de Premier League. 'Hoe het komt dat ze teleurstellend presteren? Dat is lastig te zeggen over een andere club. Ze hebben nog genoeg tijd om te herstellen en een comeback te maken.'

De Argentijn was dan ook behoedzaam in het uitspreken van een voorspelling. 'Ik verwacht een spannende wedstrijd. Chelsea heeft namelijk ook een dag extra voorbereidingstijd op de derby', doelde hij op het duel dat Tottenham donderdag afwerkte tegen Qarabag (1-0 winst) in de Europa League.

Het probleem van Spurs was dat topwedstrijden vaak kansloos verloren hebben. Op Nieuwjaarsdag werd daar tegen Chelsea (5-3 zege) mee gebroken. Volgens Pochettino was dat een cruciaal duel. 'Die wedstrijd was heel erg speciaal. We hebben die dag veel vertrouwen getankt. Nu beginnen we aan iedere pot met het idee dat we de kwaliteit hebben om te winnen', besloot Pochettino.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.