Plum hoopt op VVV-Venlo als opponent in finale

Reacties

Rick Plum, trainer van Roda JC Kerkrade, hoopt VVV-Venlo te treffen in de finale van de play-offs. Dat zei hij na het gelijkspel (2-2) tegen FC Emmen, dat zijn club een plek in de eindstrijd opleverde.

Plum hoopt op VVV-Venlo als opponent in finale

'VVV als tegenstander zou mooi zijn. Dan is het zeker dat er één Limburgse club terugkeert in de Eredivisie. En is het aan ons ervoor te zorgen dat wij dat zijn', aldus Plum tegen FOX Sports. Om de finale van de play-offs te behalen moet VVV op bezoek bij NAC Breda een 1-0 achterstand uit het heenduel rechtzetten.

'We hebben weinig laten zien', gaf Roda-verdediger Ard van Peppen na het gelijkspel toe. 'We hadden het heel moeilijk met Emmen en zijn eigenlijk de hele wedstrijd aan het verdedigen geweest. Emmen speelde alles of niets; daar hadden we meer van moeten profiteren, maar dat hebben we niet gedaan. Gelukkig staan we toch in de finale.'

Bakkati
Voor Emmen-verdediger Saïd Bakkati maakte de remise in Kerkrade niet alleen een einde aan de play-offs, maar ook aan zijn carrière als voetballer. 'Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Als klein jongetje droomde ik ervan profvoetballer te worden. Dat is me mooi gelukt, met acht jaar in de Eredivisie en acht seizoenen in de Jupiler League', aldus Bakkati, die volgend seizoen assistent-trainer wordt bij Jong Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.