Plet kan clubs uitkiezen na ontbinding van contract

FC Twente en Glynor Plet hebben in onderling overleg het nog tot medio 2014 doorlopende contract van de spits ontbonden. De aanvaller heeft nu zijn handen vrij voor een nieuwe uitdaging.

Plet kan clubs uitkiezen na ontbinding van contract

Plet kwam in de winterstop van het seizoen 2011/12 naar Enschede. Daar wist hij nooit een vaste kracht te worden, waarop Twente hem afgelopen seizoen verhuurde aan het RC Genk van trainer Mario Been. Ook in België was een langer verblijf geen optie, ondanks de nodige doelpunten die de spits maakte.

Bij terugkomst in Enschede was al duidelijk dat de perspectieven uiterst somber waren voor Plet. NEC, SC Heerenveen en FC Utrecht toonden belangstelling, maar tot een transfer kwam het nog niet. Nu Plet transfervrij is, is hij niet langer gebonden aan de transferdeadline van maandag en kan hij ook daarna nog een nieuwe club uitkiezen.

Twente nam Plet begin 2012 over van Heracles Almelo, waar hij in twee seizoenen zijn transfer verdiend had. Voor zijn periode in Almelo kwam Plet uit voor FC Den Bosch en Telstar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen