Playstation hielp Suárez naar Groningen, Alba heeft geen rijbewijs

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Playstation hielp Suárez naar Groningen, Alba heeft geen rijbewijs

• Een lullig moment voor Barcelona-speler Jordi Alba afgelopen week. De spelers mochten hun nieuwe auto van Audi ophalen, maar ten overstaan van de toegestroomde pers bleek dat Alba helemaal geen rijbewijs heeft. Zijn vader moest de Q7 Sport 374pk naar huis rijden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik bekritiseer Marco Silva niet, maar Silva's prestaties kan je niet totaal niet vergelijken met die van mij. Hij degradeerde met Hull City afgelopen seizoen.' 
• Was getekend Sam Allardyce. De nieuwe coach van Everton beschouwt zichzelf in de Daily Mail als de logische keus voor de club uit Liverpool. 

'Toen ze zeiden dat ik naar Groningen kon, heb ik eerst op de PlayStation gekeken waar die ploeg speelde en welk shirt ze droegen.'
• De PlayStation hielp Luis Suárez bij zijn keuze voor FC Groningen in 2006. (Marca)

• Algemeen directeur Toon Gerbrands en Hirving Lozano hebben een cheque van 28.000 euro overhandigd aan het Rode Kruis. Het bedrag werd opgehaald voor de slachtoffers van de aardbevingen in Mexico tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tussen PSV en CF Pachuca op 9 oktober.

PSV liet zich maandag sowieso van zijn maatschappelijke kant zien. De Eindhovenaren brachten acht regionale ziekenhuizen een bezoek. Hulde!

'Bayern München voelde destijds als een stap terug. Ze waren al een aantal jaar niet succesvol in Europa en op dat moment speelde ik bij één van de grootste clubs ter wereld. Maar uiteindelijk was het goed. Louis van Gaal was de coach en het bleek de beste keuze uit mijn carriere.' 
Arjen Robben heeft flink getwijfeld over zijn overstap van Real Madrid naar zijn huidige werkgever Bayern München. Inmiddels heeft hij er negen seizoenen opzitten in Duitsland. (UEFA.com) 

• Niet voor het eerst is het standbeeld van Lionel Messi in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires vernield. Dit keer zijn de bronzen enkels van de wereldster doormidden gezaagd. Afgelopen januari werd het beeld al eens in de buik gehalveerd.

• Het heerlijk avondje is bijna gekomen… Telstar heeft één ding hoog op het verlanglijstje staan: een vaste shirtsponsor op de borst. De Zuid-Velsenaren stellen de positie beschikbaar via een speciale veiling. 'Ondanks het mooie seizoen tot op heden, voelen wij toch een leegte. Ons prachtige shirt mist op de borst nog iets heel belangrijks', aldus algemeen directeur Pieter de Waard. 'Ondanks alle inspanningen en het sportieve resultaat is het ons nog niet gelukt om een vaste sponsor op de voorkant van ons shirt te vinden.'

• Het is niet al te slim om nieuwbakken AC Milan-trainer Gennaro Gattuso in de maling te nemen…

Mark Clattenburg geeft toe dat hij een cruciaal duel in de titelrace van Leicester City niet helemaal zuiver heeft geleid. In 2016 werden The Foxes kampioen doordat Spurs tekortschoot tegen Chelsea (2-2). De scheidsrechter durfde geen speler van Tottenham weg te sturen. 'Ik stond de zelfdestructie van Tottenham toe, zodat alle media en mensen zeiden: 'Tottenham heeft de titel verspeeld. Als ik drie spelers van Tottenham had verwijderd, wat waren dan de headlines geweest? 'Clattenburg kost Tottenham de titel.''

'Ik zou het mooi hebben gevonden als Paul tegen ons gespeeld had. Ik vind het leuk om tegen de beste spelers te strijden.'
• Vindt Manchester City-manager Pep Guardiola het oprecht jammer dat Paul Pogba geschorst is voor de Manchester-derby van zondag?

• PSG-verdediger Layvin Kurzawa heeft een nieuw kapsel. Oordeelt u zelf.

Gertjan Verbeek laakt de methode van periodisering van inspanningsfysioloog Raymond Verheijen, die volgens de FC Twente-trainer 'een ramp is voor het Nederlandse voetbal'. Verbeek spreekt uit eigen ervaring. 'PSV heeft betere spelers en een betere ploeg dan Wolfsburg. Tegen PSV konden wij er soms heel aardig onderuit voetballen, maar drie dagen later werden we door Wolfsburg op elke plek van het veld negentig minuten lang opgejaagd. We konden de bal nog niet drie keer naar dezelfde kleur spelen.' (AD)

• Southampton-linksback Ryan Bertrand is de koning der onbewust tijdrekken…

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Na herhaaldelijke kritiek vanuit Bayern München reageert Carlo Ancelotti zelf op de onenigheid die leidde tot zijn ontslag. 'Er was geen overeenstemming over onze werkmethode. Mijn methode heb ik opgebouwd door de jaren heen en die zal niet veranderen. (...) Wat voor beslissing je ook maakt, als de club je niet beschermt, dan ben je dood. Als je een speler passeert, dan gaat hij klagen bij de club, steunt ze hem en verlies je contact met andere spelers. Daar herstel je niet van. Volgens de media ben ik zelfs ontslagen door Bayern omdat vijf grote spelers tegen mij waren.' (La Domenica Sportiva)

• Een acrobatisch hoogstandje na je goal loopt niet altijd goed af, zo ondervond Montpellier-speler Giovanni Sio

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Neymar beleefde een rampzalige zaterdag met Paris Saint-Germain bij promovendus Racing Strasbourg, dat de koploper haar eerste verlies bezorgde dit seizoen. De Braziliaan uitte in de slotfase zijn frustratie met een overtreding op Dimitri Lienard, die na afloop scherp reageerde. 'Hij zei dat ik een fopduik maakte. Ik had hem moeten zeggen: 'Mijn schat, natuurlijk ben je een ster, natuurlijk doe je wat je wil, maar het is ook duidelijk dat als je voor mij danst, dat ik je pijn wil doen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.