Platje vervolgt jacht op doelpunten bij Hansa Rostock

Reacties

Melvin Platje is alweer toe aan zijn vierde buitenlandse club. De 27-jarige spits liet eerder deze dag zijn contract met Stade Brest ontbinden en heeft enkele uren later getekend voor Hansa Rostock.

Platje vervolgt jacht op doelpunten bij Hansa Rostock

Platje tekent in Duitsland een verbintenis voor anderhalf jaar. Sinds zijn vertrek bij NEC in 2013 speelde de bij FC Volendam doorgebroken aanvaller ook al in Azerbeidzjan, Zweden en Frankrijk. Tussendoor keerde Platje even terug bij VVV-Venlo, waarvoor hij afgelopen seizoen zeventien keer scoorde in officiële duels.

Bij Brest verging het Platje dit seizoen een stuk minder getuige één doelpunt in twaalf competitieduels. 'Voor Hansa Rostock op doelpuntjacht te gaan, doet mij veel plezier', zegt hij daarom op de website van de nummer achttien van de Derde Bundesliga. 'Ik zal hard werken voor de fans en de club, om zo snel mogelijk de degradatiezone te verlaten.'

Hansa-voorzitter Markus Klumpp ziet in Platje een 'spits met internationale ervaring, die zijn neus voor doelpunten al op indrukwekkende wijze heeft bewezen', zo zei de manager van de Duitse club, die op de laatste dag van de transfermarkt ook nog middenvelder Stefan Wannenwetsch overnam van Bundesliga-club FC Ingolstadt 04.

Bekijk hier al onze video's