Pjanic ontkent vermeende sneer naar ontslagen Koeman

Reacties

Miralem Pjanic ontkent dat hij donderdag via Instagram een sneer wilde uitdelen aan de bij Barcelona ontslagen Ronald Koeman. De Bosnische middenvelder, inmiddels actief voor Besiktas, wenst de trainer juist het allerbeste.

Pjanic ontkent vermeende sneer naar ontslagen Koeman
© Pro Shots

De van Juventus overgekomen Pjanic kreeg onder Koeman naar zijn mening nooit een echte kans bij Barcelona en sprak daarover zijn onvrede uit. Begin dit seizoen vertrok de voormalig speler van Olympique Lyon en AS Roma op huurbasis naar Besiktas, wat ook de Catalanen goed uitkwam gezien hun slechte financiële situatie.

Toen Pjanic donderdag via Instagram een cryptische boodschap met de tekst Know when to let that shit go de wereld instuurde, werd dat door sommige media opgevat als een sneer richting de ontslagen Koeman. Volgens de 31-jarige Bosniër, die het bericht daarna weer verwijderde, was dat totaal niet het geval.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'In een wereld waarin iedereen aan zijn scherm zit geplakt, is het erg makkelijk om iemand verkeerd te quoten en dat uit zijn context te plaatsen', stuurde Pjanic de wereld in via Instagram. 'Ik heb tijdens mijn carrière nooit de intentie gehad om iemand te kwetsen. Mij is geleerd dat ik iedereen moet respecteren.'

En Pjanic neemt die les nog altijd ter harte, benadrukt hij. Van enige wrok richting Koeman wegens het gesprek aan speeltijd in Camp Nou is volgens hem daarom geen sprake. 'Ik wens Ronald Koeman alle geluk in de toekomst. Ik blijf me focussen op mijn best doen voor het team', sluit de Besiktas-middenvelder zijn boodschap af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer M. Pjanić
Meer over M. Pjanić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.