Pirlo: 'We hebben een duidelijk signaal afgegeven'

Reacties

Juventus is niet per toeval zover gekomen in de Champions League volgens middenvelder Andrea Pirlo. Zijn ploeg won de eerste halve finale met 2-1 tegen favoriet en titelverdediger Real Madrid.

Pirlo: 'We hebben een duidelijk signaal afgegeven'

'We hebben een duidelijk signaal afgegeven', stelde Pirlo direct na afloop. 'We moeten dit ook laten zien in de return en met vertrouwen afreizen naar Madrid. Wij willen de finale spelen.'

De finale heeft dit jaar plaats in Berlijn, de stad waar de ervaren spelmaker in 2006 ten koste van Frankrijk wereldkampioen werd met de nationale ploeg van Italië. 'Het lot? Ik hoop het', aldus Pirlo. 'Maar laten we eerst maar winnen van Real Madrid en dan zien we wel verder.'

In navolging van Pirlo was ook Gianluigi Buffon van mening dat Juventus zich andermaal heeft bewezen in de Champions League. 'We hebben vanavond laten zien dat we mee kunnen komen met de Europese top. Real Madrid is een geweldige ploeg, op papier beter dan Juve, maar wij kunnen ze verslaan op basis van passie en honger naar succes', aldus de captain van Juventus.

De eerste opdracht heeft Juve goed doorstaan na de knappe zege in Turijn. Volgende week woensdag wacht de spannende return in Estadio Santiago Bernabéu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.