Piraat Griezmann, Neuer oefent op kopballen

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Piraat Griezmann, Neuer oefent op kopballen

Leer mij IJsland kennen
Heel Europa lijkt nu te smelten van het succesverhaal van het kleine IJsland, maar volgens Alfred Finnbogason (ex-SC Heerenveen) moet je het land dan wél kennen.

Piraat Griezmann
Snapchat-filters zorgen vaak voor vermaak. Zo ook bij de overgebleven groep EK-deelnemers, die na ruim drie weken alle boeken en tijdschriften wel van voor naar achteren en terug kennen. Dat ooglapje staat Antoine Griezmann goed!

Poldi's on fire
Nu het vuurtje van Will Grigg gedoofd lijkt op dit EK, is het vanaf de kwartfinale de beurt aan anderen. Lukas Podolski neemt alvast voorzorgsmaatregelen voor het duel met Italië in de kwartfinale.

Koppende Neuer
We weten dat doelman Manuel Neuer graag hoog op het veld staat, ver buiten zijn eigen strafschopgebied. Maar dat hij ook koppend kan scoren, is zelfs voor ons een nieuwtje.

Pellè weer even in de kappersstoel
Graziano Pellè moet er natuurlijk wel weer tiptop uit zien voor zaterdag wanneer Italië het opneemt tegen Duitsland. Als de kapper maar niet uitschiet...

Vier Belgen vormen de Daltons
Van groot naar klein. Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Mousa Dembélé en Dries Mertens lijken een beetje op de Daltons. Alleen ontbreekt de revolver nog...

Belgische toeristen in Bordeaux
Voordat ze moeten afreizen naar Lille voor het kwartfinaleduel van vrijdag met Wales, is een aantal spelers van het Belgische nationale elftal nog even het centrum van Bordeaux in geweest. Romelu Lukaku, Radja Nainggolan, Mousa Dembélé en Marouane Fellaini hingen de toerist uit en maakten nog even een foto met z'n vieren. Nu snel het vliegtuig in!

Polen aangekomen in Marseille
Grzegorz Krychowiak van Sevilla is met zijn teamgenoten aangekomen in Marseille, waar Polen vrijdagavond Portugal treft.

Serieuze selfie van Ronaldo
Tegenstander Cristiano Ronaldo maakt even een selfie. Er kan geen lachje vanaf bij de sterspeler van Portugal. Zo goed was het spel tot dusver dan ook niet van de Portugezen op dit EK...

Özil laadt batterijen op
Mesut Özil pakt even zijn rust in aanloop naar de kwartfinalewedstrijd van zaterdag tegen Italië. Rustâââgh.


{"title":"Nu 50x je inleg voor zege van Oranje op Canada!","titleMobile":"Nu 50x je inleg voor zege van Oranje op Canada!","odd":"50.00","url":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=85963507&bid=37519&6DE=Testclick","bookmaker":{"name":"Unibet (Kambi)","id":5000,"lightIconUrl":"/dam/jcr:9e3975da-a577-48bd-9e59-8576787a688c/unibet20new20logo20large1-black.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:f8717da0-9ada-466e-af1d-adf75a1cde42/unibet20new20logo20large1.svg","iconSize":27},"image":"jcr:7b999952-83e4-4cfb-b088-54dcde5a7640","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint Oranje donderdagavond in De Kuip van Canada? Unibet pakt uit met een welkomstactie (24+).","textMobile":"Wint Oranje donderdagavond in De Kuip van Canada? Unibet pakt uit met een welkomstactie (24+)."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.