Piqué is 'calma', vakantielocatie De Haan lekt uit

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Piqué is 'calma', vakantielocatie De Haan lekt uit

Gerard Piqué staat bekend als de lolbroek van Barcelona en pakte ook tijdens de huldiging van de Catalaanse kampioen zijn moment of fame. De verdediger kwam met een fraaie imitatie van een juichende Cristiano Ronaldo, tot grote hilariteit van onder meer Luis Suárez en Lionel Messi.

'Dick is een goede fluisteraar.'
Dick Advocaat gaat Danny Blind vanaf komende zondag bijstaan als assistent-bondscoach. Volgens de keuzeheer moeten we ons geen zorgen maken, want het zal 'geen botsing van ego's' worden en Advocaat zal geen '28 keer naar de zijlijn' lopen. Guus Hiddink, de voorganger van Blind, ziet het probleem sowieso niet. Volgens de interim-manager van Chelsea kan de Hagenaar zijn tips ook gewoon in het oor fluisteren van Blind. (Peptalk)

Foppe de Haan zei na zijn laatste wedstrijd als interim-hoofdcoach van SC Heerenveen dat hij er met zijn vrouw Geke op uit zou trekken met de camper. De Friese clubicoon wilde niet zeggen waarnaartoe, maar zijn locatie lijkt nu uitgelekt.

• Newcastle United haalde zondag in de laatste speelronde van de Premier League flink uit tegen Tottenham Hotspur (5-1 zege). Dat deed de club zonder Tim Krul, de doelman die dit seizoen wegens een kruisbandblessure slechts tot acht competitiewedstrijden kwam. Maar de degradatie doet de Oranje-international enorm veel pijn, blijkt uit een emotionele boodschap aan de fans van The Magpies.

• De selectie van ADO Den Haag vermaakt zich zonder play-offvoetbal ook prima. Dat doen de Hagenaars in Dubai, waar doelman Martin Hansen een openstaande rekening vereffent met verzorger Dino Nunes.

Mathias Gehrt kwam dit seizoen niet één keer in actie in een officieel duel met de hoofdmacht van ADO, maar hij heeft absoluut niet stilgezeten, blijkt uit deze beelden. Misschien is het tijd voor een carrièreswitch?

• Bizar! Fans van de tegen degradatie vechtende Turkse club Eskisehirspor steken hun stadion, dat na dit seizoen wordt vervangen, in brand.

• Zelfs vanuit China is flink meegeleefd met Max Verstappen. Ajax-aanvoerder Davy Klaassen laat weten dat de sensationele zege ook is doorgekomen tijdens de trip van de Amsterdammers, die zich bij tijd en wijle ook vermaken met een ouderwets potje kaarten.

• De titel voor Bayern is binnen, maar zaterdag kon het kampioensfeestje pas echt gevierd worden. Danst u mee?

'Ja, ons seizoen is nu mislukt. Het is schandalig dat we het hier op zo'n makkelijke manier weggeven.'
• Anderlecht-verdediger Bram Nuytinck liep in een rechtstreeks duel met Club Brugge de Belgische landstitel mis. Zijn commentaar in de Belgische pers na afloop liet niets aan duidelijkheid te wensen over.

'Dit is een grof schandaal, er moet heel snel een onderzoek komen naar hoe dit heeft kunnen gebeuren.'
• Nog meer boze mensen. De burgemeester van Manchester, Tony Lloyd, is op z'n zachtst gezegd niet helemaal blij met de blunder op Old Trafford. Het duel met AFC Bournemouth moest naar dinsdag worden verplaatst vanwege een verdacht pakketje, dat naderhand een oefenbom bleek te zijn.

• Overigens leidde de afgelasting tot meer problemen. Man Utd-fan Moses was helemaal uit Sierra Leone overgekomen voor het duel van zijn favoriete club.  Wat op een anti-climax uit leek te draaien eindigde geweldig. Moses miste de wedstrijd tegen Bournemouth maar kreeg via de supporters alsnog een kaart voor… de FA Cup-finale!

• Barcelona-trainer Luis Enrique is blij met de titel van Barcelona, maar óók met het feit dat zijn andere liefde handhaving bewerkstelligde. Dat vierde hij door een shirt in Sporting Gijón-shirt te delen.

• Aston Villa beleefde een horrorseizoen met degradatie tot gevolg. Aanvoerder Gabriel Agbonlahor, die dit seizoen bij diverse incidenten betrokken raakte, werd tijdens de laatste wedstrijd het mikpunt van hoon. Van de eigen aanhang…

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.