Pijnlijke Braziliaanse treffer, Fábio Aurélio biedt zich aan

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Pijnlijke Braziliaanse treffer, Fábio Aurélio biedt zich aan

• Tijdens het thuisduel met Paraguay Onder-21 bepaalde Anderson Talisca de eindstand op 4-1, maar het is de vraag of de Braziliaan zich nog iets herinnert van zijn doelpunt...

'Of ik me illusies maak dat ik het shirtje kan ruilen met Ronaldo? Iedereen zal waarschijnlijk zijn shirtje willen hebben.'
• Dinsdag speelt Jeffrey Fortes met Kaapverdië de vriendschappelijke interland tegen Portugal en de rechtsback van FC Dordrecht staat dan waarschijnlijk tegenover Cristiano Ronaldo. 'Dat staat wel leuk op je cv.' (AD)

• Dirk Kuijt en Raul Meireles moesten geblesseerd afhaken voor de benefietwedstrijd op Anfield tussen twee all star-teams van Liverpool en dat biedt voor Fábio Aurélio kansen, want de Braziliaanse linksback - die in de periode 2006-12 onder contract stond bij The Reds - laat via Instagram weten dat hij graag in actie komt zondag.

'De trainer wilde wel dat ik fit terug zou komen. Geen partijtjes spelen, was de boodschap. "Dan ga je er toch weer te fel in", zeiden ze. Dat klopt misschien wel, haha. Ik ben een winnaar. Ik ken niemand die zo’n pesthekel heeft aan verliezen als ik.'
• Tijdens de interlandbreak traint Alje Schut mee met FC Utrecht, maar de Zuid-Afrikaanse topclub Mamelodi Sundowns liet weten dat de 34-jarige verdediger zich wel een beetje moet inhouden. (FCUtrecht.nl)

• Het vrouwenteam van Paris Saint-Germain laat zien hoe succesvol een ingestudeerde hoekschop kan zijn.

'De fans hadden hun idolen in levenden lijve gezien en dat was hen ook veel waard.'
• Op 12 november ging Turkije, zaterdagavond in De Arena tegenstander van het Nederlands elftal in de EK-kwalificatie, in eigen huis hard onderuit tegen Brazilië. Maar dat de vriendschappelijke interland met 4-0 werd verloren kwam niet hard aan, weet Ugur Yildirim. 'In Turkije stonden ze dan ook op de banken toen het grote Brazilië op bezoek was. Het feit dat onder meer een fantastische Neymar tweemaal scoorde, was daarom niet eens zo heel erg.' (OnsOranje.nl)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.