Petrovic: 'Twente niet zo slecht zoals veel mensen roepen'

Reacties

FC Twente ging in de eerste wedstrijd na de transfer van Hakim Ziyech met 3-1 onderuit op bezoek bij SC Heerenveen, maar ADO Den Haag-trainer Zeljko Petrovic vindt dat de Tukkers nog genoeg kwaliteit hebben na het vertrek van hun spelbepaler.

Petrovic: 'Twente niet zo slecht zoals veel mensen roepen'

Twente krijgt komende zaterdag bezoek van ADO, dat met tien punten uit vijf duels sterk is begonnen aan het nieuwe Eredivisie-seizoen. Desondanks vindt Petrovic het duel met de ploeg van trainer René Hake, die zes punten heeft, 'fiftyfifty'. 'Je kan deze wedstrijd winnen, maar Twente denkt ook: dit is totaal iets anders dan naar De Kuip gaan', zei Petrovic donderdag op het clubkanaal van ADO.

Bovendien vindt Petrovic dat Twente ook na de transfer van Ziyech naar Ajax nog genoeg te bieden heeft. 'Ziyech is wel een speler met extra klasse, die heeft in zijn eentje heel veel wedstrijden voor Twente gewonnen. Maar Twente is niet zo slecht zoals veel mensen roepen. Ze hebben uitstekende middenvelders met Mateusz Klich, Kamohelo Mokotjo en Stefan Thesker en hebben voorin twee heel goede buitenspelers met Enes Ünal als spits.'

ADO kan na de verloren uitwedstrijd tegen Feyenoord (3-1) weer beschikken over Mike Havenaar. De Japanse spits was ziek, maar is hersteld. 'Hij is nog wel aan het hoesten, maar Havenaar is fit en gaat spelen', zei Petrovic. En dus stapt ADO weer af van het 4-4-2-systeem. 'Als je Mikey voorin hebt en zulke goede buitenspelers, gaan we dat niet meer doen', zei Petrovic, die nog twijfels heeft over de fitheid van Ruben Schaken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.