Petrovic: 'Ik kan zeker iets voor ADO betekenen'

Reacties

Na het vertrek van Henk Fraser naar Vitesse is de zoektocht van ADO Den Haag naar een nieuwe trainer in volle gang. Algemeen directeur Mattijs Manders buigt zich over het vraagstuk, waarbij Maurice Steijn en Zeljko Petrovic nadrukkelijk worden genoemd.

Petrovic: 'Ik kan zeker iets voor ADO betekenen'

Steijn, die in de afgelopen twee seizoenen sterk presteerde met VVV-Venlo, lijkt de belangrijkste gegadigde. Met de terugkeer van de Hagenaar zou de club bovendien weer een eigen Haags gezicht aan ADO geven in een periode waarin de Chinese eigenaar Hui Wang veel aandacht opeist. 

'Steijn is een ADO-man en past bij deze club', zegt verdediger Tom Beugelsdijk tegen Voetbal International. De cultheld houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. 'Hij heeft het met VVV heel goed gedaan, op een aanvallende manier, met de meeste doelpunten van de hele competitie. Ik ken zijn stijl en die spreekt mij aan. Nee, ze hebben me niet om advies gevraagd, ik zou het prima vinden als Maurice trainer wordt maar ik heb nog nooit met welke trainer dan ook problemen gehad.'

Steijn zelf wil niet ingaan op de vermeende interesse. De trainer heeft het naar zijn zin bij VVV-Venlo, maar heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit terug te willen keren bij ADO.

Een andere trainer die wordt genoemd, is Zeljko Petrovic. Hij was in het verleden assistent-trainer van Martin Jol, die als commissaris in dienst is van de club. 'ADO is een fantastische club, maar ik heb niemand gesproken', aldus Petrovic, die zeker interesse heeft. 'Elke trainer zou voor ADO willen werken, dus ik ook. Ze mogen me bellen. Ik denk zeker dat ik iets voor die club kan betekenen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.