Petrovic: 'Ik ben niet ontslagen'

Reacties

Vier weken geleden was hij de eerste trainer-coach in de Eredivisie die het veld moest ruimen. 'Ik ben niet ontslagen', zegt Zeljko Petrovic desondanks deze week in VI.

Petrovic: 'Ik ben niet ontslagen'

De Montenegrijn blikt deze week in een exclusief interview terug op zijn woelige periode bij ADO Den Haag en gaat diep in op de problemen waar hij mee te maken kreeg.

Petrovic moest zich staande zien te houden in een club die werd verscheurd door een conflict tussen de leiding en de grootaandeelhouder en waar door financiële problemen helemaal niets meer mogelijk was. 'Mensen weten niet hoeveel ik de afgelopen maanden heb moeten slikken', zegt Petrovic, die enkele weken voor zijn ontslag nog een contractverlenging van twee seizoenen kreeg aangeboden.

'Wat in het voetbal vandaag wit is, kan morgen zwart zijn. Zo werkt het. En zeker als je bij ADO Den Haag werkt, hou je daar rekening mee. Ik verwijt niemand wat, ik kan nog steeds door de voordeur naar binnen. Ik hoop ook maar één ding: dat ADO Den Haag zich handhaaft.'

Lees in de nieuwe VI, die vanaf woensdag in de winkels ligt, en nu al op VI PRO het hele exclusieve interview met Petrovic. 'Ik verbaas me dat Fons Groenendijk verbaasd was over ADO.'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.