Peterson inzetbaar bij FC Utrecht na kaakbreuk

Reacties

Kristoffer Peterson keert terug in de wedstrijdselectie van FC Utrecht. De Zweed had eerder al de training hervat, maar is nu ook voldoende hersteld van zijn kaakbreuk om weer in actie te komen voor zijn club.

Peterson inzetbaar bij FC Utrecht na kaakbreuk

De 20-jarige Peterson, die in augustus werd overgenomen van Liverpool, speelde zich eind vorig jaar in de basis bij de Domstedelingen. Hij kwam daarna echter op een andere manier pas echt groot in het nieuws, toen ploeggenoot Anouar Kali hem op de training een gebroken kaak sloeg.

Peterson kwam op 25 januari voor het laatst in actie voor FC Utrecht, tijdens het duel van zijn club met FC Groningen (2-2). De aanvaller begint vermoedelijk op de bank, want in de thuiswedstrijd tegen AZ (zondag 16.45 uur) lijkt trainer Robby Alflen links voorin te kiezen voor Danny Verbeek.

Timo Letschert is zondag geschorst, waardoor er weer plek is voor Gévero Markiet. Christian Kum herstelt van een lichte kuitblessure. Mocht hij zondag niet fit zijn, dan lonkt een rentree voor Mark van der Maarel na zijn enkelblessure. Aanvoerder Willem Janssen keert bij de Utrechters terug na een schorsing.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.