Periodekampioen FC Oss laat zich gelden

Reacties

FC Oss heeft ten koste van FC Emmen de opmars in de Jupiler League voortgezet. MVV Maastricht deelde in een Limburgse derby een gevoelige tik uit.

Periodekampioen FC Oss laat zich gelden

FC Emmen – FC Oss 2-3
FC Oss heeft het goede gevoel na het winnen van de derde periodetitel een vervolg gegeven in Drenthe. FC Emmen kreeg op eigen veld een tik van de kersverse periodekampioen. Teije ten Den, Justin Mathieu vóór en Genaro Snijders ná rust brachten het verschil in de score tot uitdrukking. FC Oss is dankzij het succes in punten op gelijke hoogte gekomen met nummer vijf FC Emmen, dat in de slotfase via Roland Bergkamp en Cas Peters nog wel dicht bij een opmerkelijke ontsnapping kwam maar met lege handen achterbleef.

Telstar – VVV-Venlo 0-3
VVV-Venlo, dat vorige week juist de lonkende periodetitel uit handen gaf met een gelijkspel tegen Achilles ’29, spoelde de teleurstelling van die gemiste kans weg ten koste van Telstar. Maar gemakkelijk ging het de ploeg van trainer Maurice Steijn niet af. Pas in de laatste twintig minuten namen de Limburgers afstand door doelpunten van Melvin Platje, Abdelaziz Khalouta en Randy Wolters.  

Fortuna Sittard – MVV Maastricht 0-3
MVV Maastricht heeft Fortuna Sittard op een gevoelige thuisnederlaag getrakteerd. De ploeg van trainer Ron Elsen zette de streekrivaal op eigen veld te kijk. Davy Brouwers, Stef Peeters en Jordy Crouz maakten met hun doelpunten het bezoek aan Sittard plezierig voor MVV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.