Pereiro lijkt onhaalbaar voor PSV

Reacties

Het is zeer onwaarschijnlijk dat Gastón Pereiro naar PSV vertrekt. De transfer van de Uruguayaanse aanvallende middenvelder lijkt onuitvoerbaar voor de kampioen van de Eredivisie.

Pereiro lijkt onhaalbaar voor PSV

'Hij staat bij ons op een lijst, maar is waarschijnlijk niet haalbaar', zegt technisch manager Marcel Brands van PSV tegen Voetbal International. Behalve PSV worden door Uruguayaanse media ook Juventus en FC Porto genoemd als mogelijke bestemming voor Pereiro, wat de pessimistische verwachting van Brands kan verklaren. Charly Musonda, een achttienjarig talent van Chelsea, is overigens niet in beeld bij PSV.

Pereiro staat te boek als een van de grootste talenten van Uruguay en staat onder contract bij Nacional, de club waar Luis Suarez speelde voordat FC Groningen hem naar Europa haalde. De twintigjarige jeugdinternational speelde in totaal 39 duels voor de Uruguayaanse grootmacht, waarin hij elf keer scoorde.

PSV is naarstig op zoek naar offensieve versterking, vanwege het vertrek van Memphis Depay naar Manchester United. Daarnaast rekent de club op een vertrek van aanvallende middenvelder Georginio Wijnaldum.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.