Pelupessy mist trainingskamp door nieuwe sneakers

Reacties

Joey Pelupessy liet het Spaanse trainingskamp van Heracles Almelo in Benahavis schieten vanwege een heel bijzondere oorzaak. Hij liep namelijk een blessure op door een nieuw paar schoenen.

Pelupessy mist trainingskamp door nieuwe sneakers

'Een tijdje geleden heb ik nieuwe sneakers gekocht en die schuurden tegen mijn achillespees aan', vertelt Pelupessy aan Voetbal International. 'Ik heb er eerst gewoon mee doorgevoetbald, maar het deed uiteindelijk te veel pijn. Vervolgens is besloten dat ik in Nederland zou blijven. Inmiddels kan ik weer trainen, nadat ik een aantal dagen op slippers heb gelopen. Zelfs in de supermarkt. Mensen keken me daar nogal raar aan.'

'Ik ben er behoorlijk van geschrokken, want mensen zeiden tegen me dat het dezelfde soort blessure was die Wout Brama (nu PEC Zwolle, red.) vorig seizoen bij FC Twente opliep', vervolgt Pelupessy. 'Gelukkig was ik er snel bij. Voor de zekerheid hebben we wel een echo laten maken, maar er is is niets ernstigs aan de hand. Ik ben gewoon fit voor de tweede seizoenshelft.' Heracles hervat de competitie op 18 januari met de thuiswedstrijd tegen Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.