Pellegrini ziet bij City een probleem tussen de oren

Reacties

Fernandinho noemt het 2-2 gelijkspel van Manchester City tegen Sunderland van woensdag een ramp. Manager Manuel Pellegrini spreekt van 'een mentaal probleem'.

Pellegrini ziet bij City een probleem tussen de oren

In de ogen van Pellegrini was de 3-2 nederlaag van zondag tegen Liverpool woensdag nog niet verwerkt. 'Op dit moment hebben we meer last van een mentaal probleem. We speelden niet goed. We hadden de verloren wedstrijd tegen Liverpool nog in ons hoofd', zei de Chileen na het 2-2 gelijkspel.

Fernandinho, die met een vroeg doelpunt City nog aan een voorsprong had geholpen, constateerde dat het een verloren avond was. 'Het volledige team viel tegen, vooral de manier waarop we speelden. Het resultaat is een complete ramp. We begonnen goed en maakten de 1-0, maar na vijftig minuten spelen waren we de controle over de wedstrijd helemaal kwijt.

Door het gelijkspel raakte Manchester City verder achterop in de titelstrijd. De achterstand op koploper Liverpool bedraagt zes punten, hoewel City nog een wedstrijd tegoed heeft. 'Dit seizoen zullen we af moeten ronden op de manier zoals we dat eigenlijk heel het jaar al doen: door wedstrijden te winnen. Nu verdienden we dat niet. Ik hoop dat we de laatste vijf partijen wél in winst om kunnen zetten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.