Pellè mikt met Feyenoord op titel: 'Alles ligt weer open'

Technisch directeur Martin van Geel sprak dinsdag uit dat Feyenoord dit seizoen voor een plek in de topvier moet gaan. Spits Graziano Pellè mikt hoger. Hij vindt dat de Rotterdammers het kampioenschap moeten ambiëren.

Pellè mikt met Feyenoord op titel: 'Alles ligt weer open'

Feyenoord pakte uit zijn eerste drie competitieduels geen enkel punt, maar won vervolgens overtuigend van NAC Breda (3-1) en Roda JC (4-0). Het vertrouwen is daardoor weer groot bij Pellè. 'Het gaat steeds beter. Alles ligt weer open', stelt hij tegen Voetbal International.

Terwijl Feyenoord de rug rechtte, morsten titelconcurrenten Ajax en PSV dure punten. Pellè vindt de door Van Geel uitgesproken doelstelling van directe plaatsing voor Europees voetbal daarom bescheiden. 'We kunnen nog steeds kampioen worden', vertelt hij.

Pellè nam Feyenoord tegen Roda opnieuw bij de hand. De Italiaan vindt dat de inbreng van zijn ploeggenoten niet vergeten mag worden. 'Zo’n Lex Immers verzet bergen werk, waarvan ik profiteer. Je moet dat niet onderschatten.'

Ronald Koeman is blij dat hij nog steeds kan beschikken over Pellè. De trainer van Feyenoord vindt het ongelooflijk dat de spits, die in vijf duels al zes keer scoorde, nog in de Eredivisie speelt. 'Zegt Koeman dat? Nou, dat vind ik eigenlijk ook', aldus Pellè.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen