Pellè leeft zijn droom tijdens EK: 'Kan nog veel mooier'

Reacties

Graziano Pellè is een van de blikvangers van het verrassend goed presterende Italië. Voetbal International zocht hem op tijdens het EK.

Pellè leeft zijn droom tijdens EK: 'Kan nog veel mooier'

'Het is altijd mijn doel geweest het nummer 9 van La Squadra te dragen', vertelt de spits van Southampton in de nieuwe VI. 'Dat het nu zo ver is, op een groot toernooi en dat ik ook nog eens heb gescoord... ', refereert hij aan zijn 2-0 tegen België. De Italianen versloegen vervolgens ook Zweden met 1-0 en zijn daardoor al zeker van de groepswinst in poule E.

'Ik ben zó trots, niet normaal meer. Ik leef in een droom, al besef ik ook dat we pas net begonnen zijn en het nog veel mooier kan worden',  vervolgt Pellè.

'Waren wij niet het slechtste Italië aller tijden? Nou, wij zijn voor niemand bang. Na twee overwinningen is alles anders en is de sfeer omgeslagen. Voor ons maakt dat niet uit, wij blijven hetzelfde. Als ploeg kunnen we altijd vertrouwen op onze sterke defensie en ervaren doelman. En als wij dan ook wat sterkere tegenstanders treffen, betekent dat de ruimte voor ons ook weer groter wordt. Ik ben ervan overtuigd dat wij juist tegen de toplanden nóg sterker voor de dag zullen komen.'

Lees in de nieuwe VI veel meer van en over Graziano Pellè. Hij heeft het onder meer over de Italiaanse legende Gianluigi Buffon en de geweldige verdediging van Italië. Bestel hier het nieuwe nummer, of lees het gehele verhaal op VI Premium.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.