Pellè doet Koeman bij laatste test de das om

Reacties

Southampton heeft de laatste test voor de start van de competitie niet goed doorstaan. Graziano Pellè was verantwoordelijk voor de nederlaag tegen Bayer Leverkusen (0-1), het eerste verlies onder manager Ronald Koeman.

Pellè doet Koeman bij laatste test de das om

Southampton, dat volgende week zondag begint tegen Liverpool, had alle vijf oefenduels onder de gebroeders Koeman gewonnen. In de laatste test maakte Bayer Leverkusen een einde aan de reeks voor The Saints, die op eigen veld met 0-1 ten onder gingen.

De enige treffer kwam na bijna een uur op het scorebord, met Pellè als schlemiel. Via de Italiaanse spits verdween de bal na een Duitse corner achter Southampton-doelman Artur Boruc. Voor de voormalige Feyenoord-topscorer eindigde het debuut op St. Mary’s zodoende in een teleurstelling.

Dusan Tadic kon wel terugkijken op een sterk optreden, maar ook de Servische aanvaller kon niet voorkomen dat Ronald en Erwin Koeman hun eerste nederlaag leden als verantwoordelijke trainers bij Southampton.  

'Het was een zware test en we weten dat we meer moeten brengen', zei Koeman via twitter over de nederlaag. 'Fans bedankt voor het warme welkom.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.