Pellè deelt mee in Italiaanse vreugde, excuses van Hart

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Pellè deelt mee in Italiaanse vreugde, excuses van Hart

Dolle Italianen
Ex-Feyenoorder Graziano Pellè was in de eerste groepswedstrijd van Italië nog trefzeker tegen België (2-0 zege), maar werd in het duel met Zweden (1-0 winst) nog voor het laatste fluitsignaal naar de kant gehaald. Dat maakte de euforie na het behalen van de achtste finale echter niet minder groot.

Rakitic baalt
Kroatië kwam via Ivan Rakitic op 2-0 tegen Tsjechië, maar gaf die voorsprong in de absolute slotfase nog weg en moest het doen met een 2-2 gelijkspel. De middenvelder van Barcelona treurde na afloop, maar deed dat maar kort. 'Het resultaat is zuur, maar het vizier moet nu alweer op de volgende wedstrijd. We kunnen ons nog altijd plaatsen voor de volgende ronde.'

Hart gaat door het stof
Joe Hart ging in de fout bij de vrije trap van Wales-aanvaller Gareth Bale, en daar biedt de doelman van Engeland een dag na de nipte 2-1 zege online zijn excuses voor aan.

Aandenken voor Khedira
Sami Khedira kwam donderdag niet ongeschonden uit de strijd tegen Polen. De middenvelder van Die Mannschaft blijft na de 0-0 strijdbaar. En waarom ook niet, want de achtste finales lonken voor de wereldkampioen.

Cotterills obsessie gaat ver
David Cotterill liet zijn hele LEGO-collectie al invliegen vanuit Wales, maar nu heeft hij ook de LEGO-Eiffeltoren in bezit. De Welshman kan voorlopig weer even bouwen.

Emotie bij Noord-Ierland na overwinning op Oekraïne
Na de 2-0 overwinning van Noord-Ierland op Oekraïne liepen de emoties hoog op bij Noord-Ierland. Zeker na het tweede doelpunt van Niall McGinn... Voor Josh Magennis was het bijzonder om dat moment van dichtbij mee te maken.

McGovern staat nog even stil bij overleden fan
Doelman Michael McGovern staat na de overwinning stil bij de tweede Noord-Ierse fan die overleed tijdens het EK. Eerder deze week overleed in Nice al een fan na een val van een promenade, tijdens de wedstrijd tegen Oekraïne kreeg een zestigjarige fan een hartstilstand. McGoverns gedachten gaan uit naar de familie van de overledene.

Ook Müller vond het een moeilijke wedstrijd
Duitsland had het lastig tegen de Polen donderdagavond. Het duel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Thomas Müller vond het een moeilijke wedstrijd. De voetbalfanaten hadden ook wel iets meer spektakel verwacht...

Rooney is ontzettend blij met de zege op Wales
De vreugde was dondermiddag groot bij het nationale elftal van Engeland na de zege op Wales. Ook bij Wayne Rooney. 'Drie belangrijke punten gisteren. De focus is nu op de wedstrijd van aankomende maandag', aldus de aanvallende middenvelder van de Engelsen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.