Pedro ook op lijstje geblesseerde spelers van Barça

Nadat Barcelona eerder vrijdag slecht nieuws ontving met betrekking tot Andreu Fontás, heeft Pedro zich eveneens in het rijtje van geblesseerden geschaard.

Pedro ook op lijstje geblesseerde spelers van Barça

De 24-jarige aanvaller liet zich donderdagavond in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Osasuna (Copa del Rey) noodgedwongen voortijdig vervangen. Gevreesd werd voor een spierblessure en deze vrees bleek gegrond, zo werd duidelijk na medisch onderzoek.

Pedro dient nu eerst minstens tien dagen rust te nemen om de kwetsuur te laten herstellen. Daardoor mist de speler de competitiewedstrijd van Barça tegen Real Betis en Málaga, alsmede het eerste duel in de kwartfinale van de Copa del Rey op 18 januari.

De Catalaanse club ontving al eerder slecht nieuws over Andreu Fontàs. De 22-jarige verdediger viel donderdag uit met, zo is vrijdag gebleken, een gescheurde kruisband in zijn rechterknie. Een dezer dagen gaat de onfortuinlijke Fontàs onder het mes.

De linkspoot is de derde selectiespeler na Ibrahim Afellay (kruisband) en David Villa (scheenbeen) die voor lange tijd wegvalt. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's