PEC Zwolle-smaakmaker Mokhtar definitief naar Twente

FC Twente en PEC Zwolle maken officieel melding van de transfer van Youness Mokhtar naar Enschede. De overgang van de Marokkaan hing al enige tijd in de lucht.

PEC Zwolle-smaakmaker Mokhtar definitief naar Twente

Als de creatieve aanvaller door de medische keuring komt, tekent hij maandag een vierjarig contract bij Twente. Over de transfersom zijn geen mededelingen gedaan.

Gerard Nijkamp – technisch directeur van PEC Zwolle – heeft mooie woorden over voor Mokhtar op de officiële website van zijn club. 'Youness heeft zich tijdens zijn periode in Zwolle uitstekend doorontwikkeld. Het is zonde dat hij nu vertrekt, maar wij hebben er als club wel het maximale uitgehaald. Graag wil ik van de mogelijkheid gebruik maken om Youness te bedanken voor bewezen diensten en ik wens hem veel succes bij FC Twente.'

De aanvaller werd ruim een jaar geleden door de Zwolse club overgenomen van PSV. In ruim een jaar speelde hij 36 competitiewedstrijden voor PEC Zwolle, waarin hij zeven doelpunten maakte.

Of de komst van Mokhtar het vertrek van Dusan Tadic inluidt bij Twente, is nog onduidelijk. De Serviër kan uiterlijk tot vrijdagavond (22.00 uur) vertrekken uit Enschede, omdat de transfermarkt in Rusland langer open is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen