PEC Zwolle zet deur wagenwijd open voor Locadia

Reacties

PEC Zwolle zal Jürgen Locadia met open armen ontvangen. Althans, als de (reserve-)spits van PSV bereid is op huurbasis toe te treden tot het team van trainer Ron Jans.

PEC Zwolle zet deur wagenwijd open voor Locadia

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, kondigde begin deze week aan de interesse – voor een huurperiode van een jaar – spoedig kenbaar te maken bij de nieuwe landskampioen. Nog los van de plannen van PSV is het de vraag of PEC, dat zich niet wist te plaatsen voor Europees voetbal, in staat is de 21-jarige Locadia te verleiden tot een overstap naar Zwolle.

'Je weet het nooit', zegt Nijkamp tegen Voetbal International. 'Zulke jongens kunnen bij ons perfect een jaar rijpen en zich 34 wedstrijden lang ontwikkelen in de spits, in een omgeving met een goede trainer en een goed team. En daarna prima terugkeren naar Eindhoven.'

PSV is niet de enige topclub waar Nijkamp dezer dagen zal aankloppen. Hij gaat Feyenoord-collega Martin van Geel proberen over te halen doelman Warner Hahn nog een jaar bij PEC te stallen. Met de leiding van Ajax gaat de Zwolse voetbalbaas in gesprek over de toekomst van Sheraldo Becker, de buitenspeler die in de winterstop op huurbasis neerstreek in Overijssel. De twintigjarige Amsterdammer was bij PEC niet zeker van een basisplaats, maar zijn tijdelijke werkgever zou graag nog een jaar langer over hem beschikken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.