PEC Zwolle stalt Lazic alweer bij VVV-Venlo

Reacties

Boban Lazic mag na vijf optredens in de Eredivisie zijn geluk weer beproeven in de Jupiler League. De 21-jarige flankspeler van PEC Zwolle wordt voor de rest van dit seizoen verhuurd aan VVV-Venlo en kan vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam al debuteren.

PEC Zwolle stalt Lazic alweer bij VVV-Venlo

De in Nederland geboren Bosniër speelde in de jeugdopleiding van Ajax, maar nadat zijn contract daar niet werd verlengd vertrok hij naar het Griekse Olympiakos Piraeus. Vanwege een blessure speelde hij nooit voor die club, waarna hij het tijdens proefperiodes tevergeefs probeerde bij FC Utrecht en Hull City.

PEC bood hem de kans op zijn Eredivisie-debuut en die kans kreeg hij ook onder trainer Ron Jans. Overtuigen kon hij de hoofdcoach niet, want Lazic - bij zijn komst afgelopen zomer door technisch directeur Gerard Nijkamp nog 'een ruwe diamant' genoemd - moest het in de vijf competitiewedstrijden waarin hij werd gebruikt doen met slechts 64 minuten. Bij VVV-Venlo, dat hem kosteloos huurt van de Eredivisionist, hoopt hij op speelminuten. 'Ik kan zowel op rechts als links op de flank spelen en ik wil graag ervaring opdoen', zegt hij op de clubsite van de Jupiler League-club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.