PEC Zwolle plukt El Hasnaoui weg bij Jong Ajax

Reacties

PEC Zwolle heeft Abdel El Hasnaoui aan zijn selectie toegevoegd. De middenvelder komt transfervrij over van Ajax, waar hij in de beloften speelde, en tekende een contract voor één jaar.

PEC Zwolle plukt El Hasnaoui weg bij Jong Ajax

Door een zware knieblessure bij Mustafa Saymak zocht PEC Zwolle naar een extra alternatief voor op het middenveld. En de Zwollenaren kwamen in hun zoektocht uit bij El Hasnaoui, die nog een contract had tot volgende zomer in Amsterdam. De nieuweling trainde maandag al mee met de selectie van trainer Ron Jans, zelfs nog voordat de overgang in kannen en kruiken was.

'Met de komst van Abdel verbreden we onze mogelijkheden op het middenveld', aldus technisch directeur Gerard Nijkamp. 'We volgen hem al een langere periode. El Hasnaoui is een dynamische middenvelder, met veel diepgang in zijn spel. Ik vind het een middenvelder die prima past, bij de manier zoals PEC Zwolle voetbalt. Het doet me dan ook goed, hem aan onze selectie toe te voegen.'

De 21-jarige El Hasnaoui doorliep de hele jeugdopleiding van Ajax, maar kwam nooit tot een debuut in de hoofdmacht. Wel speelde hij de afgelopen twee seizoenen 33 wedstrijden in de Jupiler League, waarin hij twee keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.