PEC Zwolle moet vrezen voor vertrek van sleutelspelers

De droomstart van PEC Zwolle is in binnen- en buitenland niet onopgemerkt gebleven. Scouts vanuit heel Europa reisden afgelopen zaterdag naar de hoofdstad van Overijssel om de koploper van de Eredivisie aan het werk te zien tegen SC Cambuur (2-0).

PEC Zwolle moet vrezen voor vertrek van sleutelspelers

Technisch directeur Gerard Nijkamp beseft dat PEC mogelijk de prijs betaalt voor het huidige succes. 'Het team presteert dusdanig goed dat clubs uit binnen- en buitenland ons weten te vinden. Er is hier en daar wat geïnformeerd, maar een officieel bod is nog niet binnengekomen', stelt Nijkamp in Voetbal International.

Meest gewilde voetballer van PEC is ongetwijfeld Youness Mokhtar. De 21-jarige aanvaller aasde eerder deze zomer op een transfer, maar vooralsnog is er geen enkele club geweest die hem wilde losweken.

Intussen proberen de Zwollenaren het contract van Mokhtar open te breken. Nijkamp: 'Begin juli hebben wij met Youness gesproken met de intentie zijn in 2015 aflopende contract open te breken. Dat heeft hij destijds naast zich neergelegd. Maar als hij na 2 september nog in Zwolle speelt, pakken we de gesprekken graag weer op.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen