PEC Zwolle legt Labylle vast als opvolger van Mokhtar

Leroy Labylle verkast van MVV Maastricht naar PEC Zwolle. De Belgische flankspeler ondertekende een contract voor drie seizoenen bij de verrassende koploper van de Eredivisie, met een optie op nog een seizoen.

PEC Zwolle legt Labylle vast als opvolger van Mokhtar

De twintigjarige Labylle stond al langer in de belangstelling van clubs uit de Eredivisie, maar had eigenlijk niet meer op een transfer gerekend. 'Ik dacht dat ik dit jaar bij MVV zou blijven', reageerde Labylle tegenover Voetbal International.

'De transfer naar PEC Zwolle is de perfecte stap in mijn carrière. PEC Zwolle heeft een jonge groep spelers en een goede trainer. Het spel van de club past goed bij mij. Ik kijk ernaar uit om in het IJsseldelta stadion te voetballen', aldus Labylle op de clubwebsite.

Labylle moet in Zwolle het gat opvullen dat Youness Mokhtar door zijn transfer naar FC Twente heeft achtergelaten. Labylle stond sinds het seizoen 2011/12 onder contract bij MVV en ontwikkelde zich daar tot een van de grootste talenten van de Jupiler League. Hij stond eerder onder contract bij Standard Luik en RC Genk.

Met het binnenhalen van Labylle is PEC Zwolle klaar op de transfermarkt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen