PEC Zwolle en Armenteros willen elkaar verlossen

Reacties

PEC Zwolle heeft met Anderlecht een akkoord bereikt over een overgang van Samuel Armenteros (24). De spits is overbodig bij de club uit Brussel, waar hij is teruggezet naar de B-kern.

PEC Zwolle en Armenteros willen elkaar verlossen

PEC is naarstig op zoek naar versterking voor de voorhoede, die na het vertrek van Fred Benson en Guyon Fernandez onderbezet is. De bekerwinnaar staat nu op het punt Armenteros te verlossen uit zijn uitzichtloze situatie. De Eredivisionist heeft met Anderlecht overeenstemming over een huurperiode van een jaar, gekoppeld aan een optie tot koop.

Vorig seizoen werd Armenteros al verhuurd aan Feyenoord, waar hij niet kon overtuigen. In negentien optredens was de Cubaanse Zweed slechts eenmaal trefzeker. Eerder kwam hij in Nederland uit voor SC Heerenveen en Heracles Almelo.

Een overgang naar PEC is afhankelijk van de onderhandelingen tussen speler en club, die nu in volle gang zijn. 'Ik heb er een goed gevoel over dat wij eruit komen met Samuel', laat technisch directeur Gerard Nijkamp weten aan Voetbal International. 'We hopen dat hij zo snel mogelijk kan aansluiten bij de selectie.'

Beleef het WK met VI Premium. Nu de eerste twee maanden slecht € 3,99.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.