PEC Zwolle beloont revaliderende De Boom met contract

Reacties

PEC Zwolle heeft Max de Boom langer aan zich gebonden. De flankspeler herstelt op dit moment van een zware knieblessure, opgelopen vlak na zijn debuut.

PEC Zwolle beloont revaliderende De Boom met contract

De Boom kende een bliksemdebuut bij de Zwollenaren, door in december tijdens de uitwedstrijd tegen Willem II als invaller de winnende treffer van Tómas Necid voor te bereiden (0-1). In de laatste minuut ging hij moegestreden van het veld en nadat hij de maandag daarop zijn knie had verdraaid, verdween De Boom weer uit beeld.

Maar niet bij PEC Zwolle, dat na de winterstop weer over de snelle vleugelspeler hoopt te beschikken. Om het vertrouwen in de jongeling (19) en zijn revalidatie te tonen, schotelde de club hem een tweejarige verbintenis voor, met een optie voor nog een extra seizoen.

'Na mijn overstap van de jeugdopleiding van SC Heerenveen naar PEC Zwolle, ben ik hier in Zwolle vanaf het begin goed opgevangen', zegt De Boom op de clubsite. 'Dat hij beslissend kan zijn in de Eredivisie, heeft hij vorig seizoen tegen Willem II bewezen. Max krijgt bij ons de komende seizoenen de tijd om weer topfit te worden en zich vervolgens verder door te ontwikkelen', aldus technisch directeur Gerard Nijkamp.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.