PEC wil duidelijkheid over toekomst van Necid

Reacties

Deze week moet helder worden of Tomás Necid (25) terugkeert bij PEC Zwolle. De spits keerde aan het begin van het jaar terug bij werkgever CSKA Moskou, waarmee hij ook meeging op trainingskamp. Inmiddels lijkt het erop alsof de Tsjech een contract gaat tekenen bij het Italiaanse Juventus.

PEC wil duidelijkheid over toekomst van Necid

PEC Zwolle hoopt de aanvaller hoe dan ook nog een half jaar te kunnen huren. 'Er zijn geen concrete ontwikkelingen, maar wij willen wel weten waar we aan toe zijn', laat technisch directeur Gerard Nijkamp weten.

'We hebben de zaakwaarnemers laten weten dat we hem graag opnieuw willen huren. Verder zijn wij op dit moment geen partij. Pas als Tomás ergens een contract heeft getekend, kunnen wij ook het gesprek aangaan. We hebben met Stef Nijland, Boris Rasevic en Sheraldo Becker meerdere opties voor de spitspositie, al is Necid uiteraard meer dan welkom. Of we een plan B hebben? We gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Een goede en betaalbare spits moet zich wel aandienen. Zo niet, dan gaan we met deze selectie verder.'

Zonder Necid bereikte PEC dinsdag de halve finale van het bekertoernooi. SC Cambuur werd na verlenging verslagen. Ook in de competitie gaat het goed. De Zwollenaren bezetten de vierde plek met maar twee punten minder dan Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.