PEC wil Achahbar verhuren en hoopt op buitenkans

Reacties

PEC Zwolle-directeur Gerard Nijkamp wacht nog een drukke 24 uur. Niet alleen hoopt hij op een buitenkansje, ook mogen meerdere spelers uitkijken naar een andere club. Eén van hen is Anass Achahbar.

PEC wil Achahbar verhuren en hoopt op buitenkans

De 23-jarige aanvaller, die afgelopen zomer overkwam van Feyenoord, mag nu alweer verhuurd worden. De kans op speelminuten in Zwolle is op dit moment gering. Zijn laatste basisplaats dateert alweer van 5 november en afgelopen zondag zat hij niet eens bij de wedstrijdselectie voor het duel met FC Twente.

'Als je geen uitzicht hebt op speelminuten, is het soms beter om even om je heen te kijken', laat Nijkamp in gesprek met VI weten. 'Dat geldt op dit moment ook voor Anass. We kijken naar een oplossing. Het zou goed voor hem kunnen zijn, even een half jaar bij een andere club kijken en speelminuten maken. Dan kan hij komende zomer weer fris terugkeren in Zwolle. Want nee, we schrijven hem niet af.'

Naast Achahbar zijn er meerdere spelers die uit mogen kijken naar een andere werkgever. Eén van hen is de Griekse spits Athanasios Karagounis.

Buitenkans
De Zwollenaren trokken deze winter al Erik Israelsson (Hammarby IF) en Hervin Ongenda (Paris Saint-Germain) aan. Toch sluit de technisch directeur niet uit dat de Zwollenaren in de komende 24 uur met nog meer goed nieuws komen. 'Er gebeurt op dit moment veel in de voetballerij. Misschien zit dat buitenkansje, waar wij op hebben gehoopt, er nog wel in…'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.