PEC test Mbende en Lazic tegen Dnjepr

Reacties

De stage van Emmanuel Mbende bij PEC Zwolle is verlengd. Daardoor krijgt trainer Ron Jans de kans om de verdediger zaterdag aan het werk te zien tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk. Ook stagiair Boban Lazic komt dan binnen de lijnen.

PEC test Mbende en Lazic tegen Dnjepr

Mbende (19), afkomstig van Borussia Dortmund, heeft in Zwolle een goede indruk achtergelaten. 'Maar we willen hem nog wel graag nog aan het werk zien tegen een sterke tegenstander', zegt Jans tegen Voetbal International. 'En gelukkig was Mbende bereid zijn stage tot en met zaterdag te verlengen.’

Zaterdag mag ook aanvaller Lazic (21), die eerder uitkwam voor onder meer Jong Ajax en Olympiakos Piraeus, zich tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk bewijzen. 'Hij heeft het afgelopen jaar niet gespeeld en moet fysiek nog aansterken. We gaan deze week kijken hoever hij is en of hij voor ons een versterking kan zijn', aldus Jans over de rappe flankspeler.

Ook Bart Schenkeveld (23) krijgt mogelijk een contract bij PEC Zwolle. De verdediger, die bij Heracles Almelo geen nieuwe verbintenis kreeg, houdt bij de Overijsselse club zijn conditie op peil. Jans sluit niet uit dat het leidt tot een contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.