PEC onderhandelt met CSKA over clausule in contract Necid

Reacties

PEC Zwolle is lovend over Tomás Necid en wil voorkomen dat de 25-jarige spits in de winterstop weer terugkeert naar zijn vorige werkgever CSKA Moskou.

PEC onderhandelt met CSKA over clausule in contract Necid

De bekerwinnaar legde de Tsjech (foto) voor een jaar vast, maar de Russische club bedong daarbij wel de mogelijkheid om hem tussentijds voor een gelimiteerde transfersom terug te kopen. PEC is in gesprek met CSKA om dit te voorkomen. Technisch directeur Gerard Nijkamp ziet het als een mogelijkheid om de regeling in het contract af te kopen.

Nijkamp: 'We dachten een grote meneer in huis te halen die ons verder zou kunnen helpen. Tot nog toe laat Tomás dat ook zien. Hij wil zijn waarde in nog meer goals uitdrukken, dat gaat ongetwijfeld gebeuren.'

Van Polen
Nijkamp hoopt op korte termijn ook duidelijkheid te krijgen over de toekomst van aanvoerder Bram van Polen (28). De rechtsback heeft vorige week donderdag een voorstel gekregen om zijn volgend jaar aflopende contract te verlengen tot medio 2017. Inclusief de intentie van de club om Van Polen ook na zijn actieve loopbaan te behouden. Nijkamp verwacht spoedig tot overeenstemming te komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.