PEC naar Nottingham om te praten over behouden Veldwijk

Reacties

Technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle gaat 'binnen twee weken' naar Nottingham Forest om te praten over de toekomst van Lars Veldwijk. De spits speelt dit seizoen op huurbasis voor de Eredivisionist.

PEC naar Nottingham om te praten over behouden Veldwijk

Dat doet de aanvaller met succes: Veldwijk is clubtopscorer met dertien goals. De deal tussen zijn Engelse werkgever en PEC bevat een vastgestelde transfersom, maar dat bedrag lijkt te hoog gegrepen voor de Zwollenaren. Door naar Nottingham af te reizen, hoopt Nijkamp duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden voor PEC hem over te nemen.

De afgelopen maanden verliep het contact tussen beide clubs erg moeizaam, ook door het ontslag van Nottingham-manager Dougie Freedman. De club stelde nog geen opvolger aan.

'Mogelijk is die er wél als wij die kant op gaan, maar sowieso willen wij graag weten hoe ze intern tegen de situatie van Lars aankijken', zegt Nijkamp. 'De intentie van zowel Lars als ons is langer door te gaan met elkaar, de kans dat het gebeurt schat ik op vijftig procent. Als wij in Nottingham het gevoel krijgen dat we aan een dood paard trekken, zullen we doorschakelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.