PEC legt Thomas langer vast

Reacties

Ryan Thomas (22) heeft zijn contract bij PEC Zwolle verlengd. De Nieuw-Zeelandse middenvelder annex aanvaller ligt nu tot medio 2019 vast.

PEC legt Thomas langer vast

Thomas, wiens oude verbintenis tot medio 2018 liep, kwam in de zomer van 2013 over van Waikato FC uit zijn vaderland. 'Het spreekt voor zich, dat ik uitermate blij ben met deze contractverlenging. Ryan is een jongen van de club en heeft in zijn jaren hier een sterke ontwikkeling doorgemaakt waar de rek nog lang niet uit is.'

Bij PEC beleefde Thomas al de nodige successen. De international van Nieuw-Zeeland, die onlangs nog actief was op het toernooi om de Confederations Cup, won in 2014 de KNVB-beker door in de finale op sensationele wijze met 5-1 te winnen van Ajax. Thomas was in dat duel twee keer trefzeker. In dat jaar wonnen de Zwollenaren ook van Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

'Toen ik vier jaar geleden in Zwolle aankwam, had ik niet durven dromen dat het zo'n mooi avontuur zou worden. Met deze club heb ik prijzen gewonnen en ben ik ook nog eens uitgegroeid tot international van mijn land. Aangezien ik nog genoeg ruimte zie voor verdere ontwikkeling en ik het simpelweg enorm naar mijn zin heb bij PEC Zwolle, heb ik besloten mijn contract te verlengen. Ik zie uit naar het komende seizoen en kan eigenlijk niet wachten tot de eerste competitiewedstrijd', reageert de smaakmaker.

Afgelopen seizoen kwam Thomas tot 33 officiële wedstrijden namens PEC. In 31 competitiewedstrijden was hij één keer trefzeker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.