Pasveer kandidaat bij PSV om keeper Tyton op te volgen

Reacties

Przemyslaw Tyton (27) heeft PSV laten weten dat hij komende zomer wil vertrekken. Technisch manager Marcel Brands heeft de reservedoelman laten weten dat de club bereid is mee te denken. Remko Pasveer is kandidaat om hem op te volgen.

Pasveer kandidaat bij PSV om keeper Tyton op te volgen

De Pool heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2016 en is in Eindhoven tweede keus achter Jeroen Zoet. Tyton speelde dit seizoen slechts zes competitieduels en kwam medio 2011 over van Roda JC.

Remko Pasveer (30) van Heracles Almelo is een kandidaat om Tyton te vervangen. Hij is deze zomer transfervrij en voerde reeds een gesprek met PSV. ‘Remko is één van de kandidaten’, aldus Brands. Pasveer staat sinds 2008 onder contract bij Heracles, dat hem twee seizoenen verhuurde aan Go Ahead Eagles.

Bakkali
Zakaria Bakkali blijft waarschijnlijk langer aan PSV verbonden. De Belgische dribbelaar uitte onlangs zijn twijfels over een langer verblijf in Eindhoven, maar lijkt overtuigd van zijn toekomstperspectief in Brabant. Hij kan zijn in 2015 aflopende contract met twee jaar verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.