Pastoor zaait ophef met bizarre uitspraak over kunstgras

Reacties

Sparta Rotterdam-trainer Alex Pastoor heeft zich door zijn emoties laten meeslepen gezien zijn bizarre uitspraken na het 2-2 gelijkspel tegen Willem II.

Pastoor zaait ophef met bizarre uitspraak over kunstgras

Sparta Rotterdam kon zaterdag op het veld het jubileum van Het Kasteel lang geen luister bijzetten. Pas in de tweede helft zorgden de spelers voor een passend slot van het feestje door een 2-0 achterstand tegen Willem II ongedaan te maken.

'Het had zomaar gekund dat we een derde treffer hadden gemaakt', keek Pastoor voor de NOS-camera terug op het 2-2 gelijkspel om met een even misplaatste als bizarre uitspraak de discussie over het gevaar van kunstgras erbij te betrekken. 'Dan had ik echt alle kankerverwekkende kunstgraskorrels zo opgesnoven.'

Op basis van het vertoonde spel verdiende Sparta niet meer dan het punt. 'Het grootste deel van de wedstrijd was dermate tragisch om naar te kijken dat de omlijsting wel beter moest zijn', vertelde Pastoor. 'De eerste 45 minuten waren tranentrekkend. Het was een schouwspel waar ik voor geen geld naar wilde kijken.'

Het retroshirt waarin Sparta speelde, kon Pastoor zeker bekoren. 'Ik wil er elke week in spelen. Gek veel blijer kun je mij niet maken met zo'n tenue. En dan zo slecht spelen...', zei hij met een lach.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.