Pardew: 'Siem maakt zo'n bal op de training'

Reacties

Siem de Jong heeft zaterdag tegen Aston Villa de kans laten liggen zijn Premier League-debuut op te luisteren met een doelpunt dat Newcastle United ook had verlost van het juk van de improductiviteit.

Pardew: 'Siem maakt zo'n bal op de training'

'Ik ben blij met mijn debuut', zei De Jong via Twitter. 'Helaas heb ik niet gescoord. Ik hoop dat ik de volgende wedstrijd meer speeltijd krijg.' De van Ajax overgekomen aanvaller, in de zeventigste minuut ingebracht, had zich direct onsterfelijk kunnen maken.

Maar in de slotfase weerhield Aston Villa-keeper Brad Guzan De Jong af van een doelpunt en daarmee een glansrijk debuut. Want Newcastle United smacht naar een doelpunt. Ondanks kansen staat de teller na twee duels nog op nul.

'We hebben enkele mooie kansen gehad. Siem had een enorme. Op de training gaat zo'n bal er negen van de tien keer in', zei Alan Pardew na afloop. 'Maar we hebben weer niet gescoord en dat wordt ons nagedragen.'

De manager zag een te grote geldingsdrang van de nieuwkomers. 'Als je zoveel nieuwe aanvallend ingestelde spelers krijgt, dan willen die zich zo graag bewijzen. Zo zag je dat Rémy Cabella het te hard probeerde. Je kan dat niet afdwingen, het moment moet naar je toekomen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.