Pardew kan opgelucht ademhalen na eerste zege Newcastle

Reacties

Alan Pardew kan opgelucht ademhalen na de eerste overwinning van dit seizoen. De manager van Newcastle United ligt al enige tijd onder vuur, maar de 1-0 zege in eigen huis op Leicester City biedt voorlopig hoop.

Pardew kan opgelucht ademhalen na eerste zege Newcastle

Newcastle United haalde in de eerste zeven competitiewedstrijden slechts vier punten, waardoor de druk op Pardew steeds meer toenam. Resultaten waren noodzakelijk om de manager in het zadel te houden.

Maar ook tegen Leicester City leek Newcastle niet af te stevenen op een overwinning. Met ruim een uur vertraging, vanwege een gevaarlijk loshangend scorebord, werd er alsnog afgetrapt op St. James' Park. Beide ploegen waren lange tijd in evenwicht, al kreeg Newcastle United - met de Nederlanders Tim Krul, Daryl Janmaat en Vurnon Anita in de basis - de beste kansen.

Waar de ruim vijftigduizend fans hoopten op minimaal een punt, bezorgde Gabriel Obertan The Magpies twintig minuten voor tijd alsnog de overwinning. Op aangeven van Papiss Cissé bepaalde de Fransman de eindstand in de Engelse havenstad op 1-0. Newcastle blijft ondanks de zege steken op de achttiende plaats, maar het gat met nummer veertien West Bromwich Albion bedraagt nu slechts één punt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.