Papa Ibisevic scoort ook op veld, Musa daagt Vardy uit

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Papa Ibisevic scoort ook op veld, Musa daagt Vardy uit

• Voor Vedad Ibisevic was er zaterdag meer dan genoeg reden om blij te zijn. De aanvaller van Hertha BSC maakte beide treffers tegen Hamburger SV (2-0) en mag zich daarmee de meest productieve Bundesliga-Bosniër aller tijden noemen. Met 97 goals is hij Sergej Barbarez voorbij. Maar zijn grootste geluk verwelkomde hij enkele uren voor de aftrap. Zijn vrouw Zerina bracht 's morgens dochter Dina ter wereld. 'Papa had genoeg tijd om te slapen', zei Vedator na afloop.  

Leo Beenhakker heeft een goed gevoel over dit Feyenoord, dat in zijn ogen mee gaat doen om de titel.

'Op zo'n jonge leeftijd wil je alles snel doen en alles snel bereiken. Ik had iemand nodig die me kalmeerde, die me vertelde dat ik niet impulsief mocht zijn. Maar ik had allemaal makelaars rond me die erg veel praatjes verkochten. Ik kende het voetbal, maar niet hoe het wereldje werkte.'
• De nu 28-jarige Anthony Vanden Borre kijkt in L'Equipe terug op de start van zijn carrière. Anderlecht gooide hem in 2004 als zestienjarige voor de leeuwen. 'Ik kreeg bijvoorbeeld niet eens mediatraining. Na mijn eerste wedstrijd moest ik plots een interview geven voor tv. Dat was een catastrofe.' Na een weerbarstige carrière is Vanden Borre inmiddels gelukkig bij Montpellier.

'Ik heb nog geen sprintwedstrijd tegen Vardy gedaan, maar ik garandeer je dat het wel een keer gaat gebeuren'
Ahmed Musa verruilde CSKA Moskou in de zomer voor Leicester City en de watervlugge Nigeriaan vindt daar met snelheidsduivel Jamie Vardy een geduchte concurrent. Het is nog niet duidelijk wie van de twee nu eigenlijk de snelste is, maar volgens Musa komt aan die onzekerheid binnenkort een einde. (The Guardian)

'Luuk de Jong wordt niet veel beter en completer dan de afgelopen twee jaren. Ik had hem eerlijk gezegd hoger ingeschat. Zijn voetballende ontwikkeling valt me tegen.'
Luuk de Jong is het nieuwe seizoen moeizaam begonnen. Oud-spits Wim Kieft vertelt in zijn column in De Telegraaf dat hij meer had verwacht van de aanvalsleider van PSV.

'Zaza is een geweldige speler die van een grote club naar een nieuw land komt. Nieuwe spelers hebben tijd nodig. Dennis Bergkamp had ook een jaar nodig. Zelfs voor de beste spelers is het normaal dat ze tijd nodig hebben.'
West Ham United-manager Slaven Bilic houdt ondanks een matige start van Simone Zaza vertrouwen in de Italiaan. Zoveel zelfs, dat hij hem durft te vergelijken met Dennis Bergkamp.

Vive la vie! Having fun as always haha 😂! Dance is life #enjoylife #ginga #blessed #alhamdulilah #mufc #firstneverfollows

Een video die is geplaatst door Paul Labile Pogba (@paulpogba) op

'Het geluid was verschrikkelijk. Het was non-stop zingen en schreeuwen. Ik heb een klacht ingediend. Ze zeiden dat ik niet de eerste was die klaagde.'
Paul Pogba maakte afgelopen weekend zijn eerste treffer voor Manchester United en dat was voor de Fransman reden om de bloemetjes eens flink buiten te zetten in zijn hotelkamer. The Sun was er als de kippen bij om een van de hotelgasten te spreken en er een sappig verhaal over te publiceren met als kop Who let the Pog out? Bovenstaande video op het Instagram-account van het feestbeest is in de bewuste hotelkamer opgenomen.

• De grensrechter in het Champions League-duel tussen Borussia Mönchengladbach en Barcelona (1-2) hoeft geen uitnodiging voor de verjaardag van Luis Suárez te verwachten. De fanatieke Uruguayaan was het oneens met een beslissing en liet zich gaan tegen de grensrechter. 'Je moeders vagina, clown!' beet El Pistolero hem toe.

• George Weah viert zaterdag zijn vijftigste verjaardag. Reden genoeg om de fraaiste treffers van de wereldvoetballer van het jaar 1995 er weer eens bij te pakken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.